Interesting/Zaujímavé,  Slovensky,  Text,  Travel/Cestovanie

SAE: Čím väčšie, tým lepšie…

…a čím drahšie, nadupanejšie, rýchlejšie a luxusnejšie, tým ešte lepšie. Samozrejme o autách hovorím, čo ste si mysleli? Keďže na chodníky páni súdruhovia z UAE veľmi nemysleli  a vzdialenosti sú tu značné, autá sú všade  – silné, drahé, a hlavne luxusné.

Občas, keď vidím parking valets, tak ma napadne, že by som s nimi na deň vymenila. Určite sa mi za ten čas pošťastí sadnúť do Ferrari, Porsche, Aston Martin, Jaguar, Range Rover, Lexus, Audi, Mercedes a … (menuj najdrahšie značky áut sveta). Len dúfam, že to budú mať dobre poistené, lebo nechať Martinku parkovať tie ich obrovské tátoše sa nemusí dobre skončiť. 🙂

Minulú sobotu som sa náhodou ocitla v hoteli, ktorý stojí hneď pri dráhe Formuly 1. A “hneď pri” asi nie je dosť výstižné – hotel má dve časti a jedna časť hotela je na jednej strane dráhy a druhá na druhej.

A v garáži bolo zaparkovaných toľko áut značky Ferrari, že by bolo treba dve ruky pri tom počítaní použiť. No ani jedno auto nebolo červené. 🙁  (Mimochodom, preteky Formuly 1 v Abu Dhabi sú tu budúci víkend, ale lístky som už nestihla kúpiť.)

 

A hádajte koľko Smartov je v AD? Zatiaľ som videla dva. Neskôr ich snáď stihnem aj odfotiť. 🙂


Would you like to leave your feedback?